+372 5323 3732  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
toode(t) 0,00 € eest
0
toode(t) 0,00 € eest
0
 


  • 71

    5.32

    Populaarseim ja kõige tuntuim gruusia maitseainesegu. See on unikaalne maitseaine, mis kuulub sageli teiste gruusia maitseainesegude koostisse. Kui segu teile meeldib, võite seda kasutada praktiliselt kõikide roogade puhul – suppidele, lihale,...
    88

    5.32

    Šašlõkimaitseainega ei pea tingimata maitsestama vaid šašlõkki või liulia kebabi. See universaalne segu on loodud meie kokkade poolt ja võite seda kasutada peaaegu kõikidele liharoogadele. Suurepärane ja väga aromaatne segu maitsestab suure lihaprae...
    0
    Idamaades kasutatakse kuivatatud kukerpuumarju liha ning köögiviljade maitsestamiseks, et rikastada ning rõhutada roogade maitset. Kasutatakse pilafi keetmisel, šašlõki marineerimisel. Võite kasutada salatite, suppide ning dessertide...
    0
    Hoolikalt valitud ja sobitatud maitseainete segu sobib suurepäraselt kõikide usbeki pilaffide valmistamisel. Segu on loodud toetudes pikaajalisele pilafi keetmise kogemusele. Avastage kauged Kesk-Ida maade hõrgutavad lõhnad ja aroomid. Koostis:...
    58

    5.32

    „Lagman“ on Kesk-Ida roog. Seda peetakse „meeste toiduks“ – kuna võidakse serveerida esimese või teise roana. Kesk-Idas valmistatakse makarone tihtipeale kodus: esiteks lõigatakse sõtkutud tainas tükkideks ja keeratakse pulgakujuliseks, seejärel...
    192

    5.32

    Ilmselt üks populaarsemaid maitseaineid, mida gruusis köögis võib kohata. Meie maitseainete koostis annab kanalihale meeldiva idamaise aroomi ja kuldkollase värvi. Sobib suurepäraselt šašlõkile ja liulia kebabile, kanalihamarinaadile, hautistele,...
    9

    5.32

    Svaani soola (სვანური მარილი, svanuri marili) kasutatakse gruusia köögis enamasti tavalise söögisoola asemel. Vanadel aegadel, kui sool oli hirmkallis, segasid perenaised loomadele ettenähtud soola hulka palju teravat pipart, et karjased soola ei...
    97

    5.32

    Maailmaköökides kasutatakse selle asemel sidrunit või äädikat, kuna see annab roogadele meeldiva happesuse ja roosa värvi. Sumakit kasutatakse ka liha, kala, linnuliha marineerimiseks ja salatite maitsestamiseks. Sumak annab salatitele värske...